Siirry sisältöön

Palvelut

Pohjolan Maanrakennus tekee kattavat maanrakennustyöt nopeasti ja taitavasti.

Erikoisalaamme ja meille mieluisin työmuoto on tehdä talojen pohjatyöt yhtenä projektina alusta loppuun. Tällä tavalla pystymme takaamaan töiden sujumisen ja laadukkaan lopputuloksen. Teemme maa-ainesten tuonnit ja viennit, maastomittauksen, puuston kaadon ja muut raivaukset. Tällä sivulla pääset tutustumaan tekemiimme perustustöiden ja maanrakennuksen eri työvaiheisiin.

Yrityksille ja yksityisasiakkaille

Palvelemme yksityisasiakkaita, yrityksiä ja maatiloja heidän maanrakennustarpeissaan. Teemme muun muassa kaivuutyöt, talojen perustustyöt ja pohjaurakat. Parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pääsemme, kun tilaat kaikki maanrakennuspalvelut meiltä yhdessä paketissa. Myös maa-ainesten kuljetukset, pohjustustyöt, mittaustyöt ja raivaukset sujuvat helposti ja nopeasti osaavissa käsissämme.

Omakotirakentajille pohjaurakka

Maapohjan tasoittaminen on omakotitalorakentamisen ensimmäisiä vaiheita. Vahva ja hyvin tasoitettu maapohja, oikein valittu maa-aines ja ammattitaidolla tehdyt anturat takaavat uudelle kodille tai muulle kiinteistölle vakaan tulevaisuuden.

Pohjaurakkaa tehdessä on otettava huomioon tontin maaperä. Onko kyseessä savipohjainen peltotontti vai kalliorinne? Pohjatöihin vaikuttaa maaperän lisäksi tontin sijainti ja tasaisuus, rakennettavan talon luonne ja ympäröivän alueen erityispiirteet, esimerkiksi läheiset vesialueet.

Ammattitaitoisesti valmistellulle ja toteutetulle maapohjalle on rakennusurakoitsijan helppo alkaa rakentamaan perustuksia. Me teemme rakennusmaallasi kaikki pohjatyöt puiden leikkuusta ja raivauksesta salaojituksiin ja anturoihin asti.

Rakennusten pohjien paalutukset ja kallioperän louhintatyöt hoidamme alihankintana. Näin pystymme tekemään myös haastavat kallioperälle rakennettavat rakennukset.

Aliurakointi on iso osa rakennusfirmojen elämää. Meidän kauttamme saat teetettyä talosi pohja- ja perustustyöt kerralla, sillä voimme yhteistyössä laajan alihankintaketjumme
kanssa hoitaa kaikki tarpeelliset työvaiheet minkälaiselle maaperälle tahansa. Esimerkiksi rakennusten pohjien paalutukset ja louhintatyöt teetämme alihankintana.

Teemme myös aliurakointia muille rakennusalan yrityksille pohjaurakointia, kaivuutöitä ja maanrakennusta vaativissa hankkeissa. Monipuolinen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat perustustöiden sujumisen alusta loppuun aikataulun mukaisesti.

Osana perusteellista pohjatyötä Pohjolan Maanrakennus tekee myös kattavat ja luotettavat salaojitukset omakotitaloille ja suuremmille rakennuksille. Hyvin tehty salaojitus tehdään riittävän karkealle sepelille, jotta vesi pääsee kulkeutumaan talon perustuksien luota salaojiin. Salaojaputkien kautta vesi ohjataan salaojaviemäreihin.

Ammattitaitoisesti suunniteltu ja tehty salaojitus takaa, että maaperän ylimääräinen vesi ei keräänny perustusten ympärille. Näin vältytään ikäviltä ja kalliilta vesivaurioilta jo rakennusvaiheessa, ja perustukset pysyvät kuivina ja ehjinä vuosikymmenten ajan. Myös mahdolliset homevauriot ovat pienempi uhka. Salaojien kanssa teemme kaikki työvaiheet suunnittelusta ojien kaivamiseen, putkituksiin ja viemäröintiin itse tai yhteistyössä alihankkijoidemme kanssa.

Tilaa pohjatyöt ja maanrakennuspalvelut